"Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak" sözlerinin ardından gündeme gelen Astrolog Meral Güven, dün akşam Galatasaray'ın şampiyon olmasından sonra sosyal medya hesabından küfürlü paylaşımlarda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Astrolog Meral Güven'in paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden çok kez paylaşılan ve Astrolog Meral Güven'in yapmış olduğu belirtilen, canlı video kaydında sarf edilen sözler ile ilgili olarak TCK’nın 216. maddesi kapsamında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Astrolog Meral Güven Kimdir?

Astrolog Meral Güven, 5 Nisan 1984'te Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Güven, 12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini ifade etmektedir. Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak inisiyasyonla uğraşan Güven, insanlara rehberlik etmeyi ve bilinçaltlarındaki gerçek benliklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söylemektedir.