Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünde oynadığı ‘İnci Taneleri’ isimli dizi daha yayınlanmadan gündem olmuştu. İlk bölümü yayınlanan dizi özellikle pavyon dansı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizide Hazal Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı sahneleri çok konuldu.

Melek Mosso’dan Tepki

Denizlili Sanatçı Melek Mosso, dizinin pavyon sahnelerine tepki gösterdi. Mosso son dönemlerde Dilber dansı ve şarkısının popüler olması ve pavyonun gündemde olmasıyla ilgili konuştu.

Denizlili Sanatçıdan Çok Konuşulan Pavyon Dansına Tepki

Melek Mosso, "Pavyonlar kadın sömürüsünün yapıldığı Türkiye'deki başlıca yerler. Bunun güzellemesini yapmak hoş değil. Bir ayıp bence kötü tarafımız arka sokaktaki bir mahalle gibi. Tamam keyif alabilirler, onların işi olabilir ama insanın yüzüne tavırlarına yansıyan bir acı var. O acıyı görebiliyorsun" dedi.

Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor

Ünlülerden Tepki

Dilber dansı tartışması her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Mehtap Yılmaz'dan sonra Sevda Türküsev de "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi.

Editör: Haber Merkezi