Olay, Denizli Pamukkale ilçesi, Deliktaş Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre Afganistan uyruklu geri dönüşüm işçisi Mohammad Esmail Habibi(42), aynı evde yıllardır beraber yaşadığı ve iki çocuğunun annesi olan Nasım Gol Karımı(30) ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın hararetlenmesinin ardından Mohammad Esmail Habibi ekmek bıçağı ile Nasım Gol Karımı'yı bıçakladı. 

Denizli’de Evlere Dadanan Hırsız Tutuklandı Denizli’de Evlere Dadanan Hırsız Tutuklandı

Denizlide Sir Cinayetin Detaylari Belli Oldu 2

Yaralanan kadının çocuklarının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti.  Bıçaklanan Karımı'nın olay yerinde can verdiği belirlendi. 

Katil zanlısı Mohammad Esmail Habibi olay yerinde, Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.  Çiftin çocuklarından biri ise görgü şahidi olarak pedolog eşliğinde ifade vermek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen katil zanlısını kendisine görüntüleyen basın mensuplarına "Söyleyecek hiçbir şeyim yok" diyerek tepki gösterdi.

Denizlide Sir Cinayetin Detaylari Belli Oldu 1


Öte yandan, çiftin yaklaşık bir yıl önce mahalleye taşındığı belirtilirken, çocuklarının babalarının sık sık tartışma çıkartarak annelerine saldırdığını ifade ettiği öğrenildi.

Editör: Atakan Göker