Denizli Valisi Coşkun, Denizli’de suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonların sonuçlarını paylaştı. Yapılan operasyonlar sonucunda il genelinde aranan toplam 498 kişinin yakalandığı öğrenildi. Yakalanan kişiler arasında 0-5 yıl arası aranan 224, 5-10 yıl arası aranan 34, 10-20 yıl arası aranan 18, 20 yıl ve üzeri aranan 2 kişinin olduğu tespit edilirken, ifadeye çağrılan kişi sayısının ise 220 olduğu öğrenildi.  

Asayiş Olaylarının Yüzde 94,5'i Aydınlatıldı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, kent genelinde asayiş suçlarıyla ilgili yapılan çalışmaların detaylarını paylaştı. Vali Coşkun'un verdiği bilgilere göre, yüzde 94,5 asayiş olayı aydınlatıldı. Özellikle malvarlığına karşı işlenen suçlara ilişkin yapılan önleyici çalışmaların sonucunda olay sayılarında yüzde 63 oranında azalma sağlandı.

Denizlide 126 Yabanci Uyruklu Kisinin Ulkeye Girisi Yasaklandi

39 Şüpheli Yakalandı

Bu çalışmalar neticesinde, suçlarla ilişkilendirilen 143 şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı. Dolandırıcılık olaylarına yönelik de başarı sağlanan operasyonda, 39 şüpheli yakalandı ve 30 şahıs tutuklandı.  

Denizli’de Polis Aracı ile Sivil Otomobil Çarpıştı! Denizli’de Polis Aracı ile Sivil Otomobil Çarpıştı!

126 Yabancı Uyruklu Kişi Sınır Dışı Edildi

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti suçlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları açıkladı. Vali Coşkun'un verdiği bilgilere göre, kentte düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, yasal izinleri olmadığı tespit edilen 126 yabancı uyruklu kişi sınır dışı edildi. Ayrıca, mobil göç noktası aracında 942 kişinin tahkikatı yapıldı ve yasal izinleri olmadığı belirlenen 45 yabancı uyruklu kişi hakkında idari işlemler gerçekleştirildi.

Çok Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Vali Coşkun'un yaptığı açıklamalara göre, uyuşturucu ile mücadelede de çalışmalar gerçekleştirildi. Mart ayında uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma ve bulundurma gibi narkotik suçlara yönelik operasyonlarda toplam 204 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyonlarda çok fazla sayıda uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Editör: Haber Merkezi