Sıcacık aile dizisi olan ve uzun yıllar ekranlarda yerini koruyan Çocuklar Duymasın dizisinin çocuk oyuncuları bir nevi izleyicinin elinde büyüdü denilebilir.

Duygu karakteri her ne kadar son sezonlarda değişmiş olsa da, karakterin sıcaklığı izleyiciye geçmeye devam etti. Ayşecan Tatari’nin ilk sezonlarda çocuk oyuncusu olduğu diziye, yeni sezonlarda ailenin artık kendi ayakları üzerinde duran Duygu'sunu canlandıran Hayal Garip, şiddete maruz kaldığını açıkladı.

Cocuklar Duymasinin Duygusu Sevgilisinden Siddet Goruyormus4Sosyal medya hesabı üzerinden açıkladığı şiddet olayı ile ilgili Serkan K.’ye dava açtığını ve duruşması olduğunu söyleyen oyuncu, “Geçen sene Serkan K. ile birçoğunuzun da şahit olduğu birliktelik yaşadım. Sizin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan benim bu ilişki içerisinde duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı. Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. Kötünün içindeki iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun!” dedi.

Cocuklar Duymasinin Duygusu Sevgilisinden Siddet Goruyormus2

Bu Bir Kısır Döngü!

Şiddeti, asla kurtulmayı başaramadığı bir kısır döngü olarak tanımlayan Hayal Garip, uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan bir baskı, manipülasyonun ve fiziksel şiddetin kendisini ilişkiye hapsettiğini söyledi. Garip, “Hakaret, iftira, dayak, dayak, daha çok dayak… Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor.” açıklamasında bulundu.

Kara Para Aklayan Sosyal Medya Fenomenine Tahliye Kararı! Kara Para Aklayan Sosyal Medya Fenomenine Tahliye Kararı!

Cocuklar Duymasinin Duygusu Sevgilisinden Siddet Goruyormus3Önce Kızlarıma Özür ve Hayat Borçluyum

İlk önce kızlarına hem özür hem de hayat borçlu olduğunu dile getiren güzel oyuncu, süreç içerisinde kendisine destek olan herkese tek tek teşekkür etti, “Bana bu süreçte desteğini sorgusuz kuzenlerim, eniştem, ablam, kızlarımın babası Murat, gelinim ve erkek kardeşim sizi çok seviyorum. Ve isimlerini buraya sığdıramayacağım dostlarım, Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı’nda görevli komutanım ve asker kardeşlerim teşekkür ederim.”

Cocuklar Duymasinin Duygusu Sevgilisinden Siddet Goruyormus1

Yalnız Hissetmemek İçin

“Çağlayan Adliyesi’nde görülecek davam öncesinde başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizle paylaşmayı uygun gördüm. Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için…” diyen Hayal Garip’e destek yorumları yağdı.

Editör: Kardelen Başol