Mahallelerde devam eden proje ve çalışmaları incelemek ve denetlemek için mahalle ziyaret ve gezilerine devam eden Belediye Başkanı Niyazi Vural Özdemirci Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Özdemirci Yayla Mahallesi’nde süren çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini belirten başkan Vural, “77 mahallemizi 5 yılda ilmek ilmek işledik. Zaman konusunda geç kaldığımız yerler oldu, vatandaşlarımız haklı olarak tepki gösterdi, hepsine katılıyor ve anlıyorum ancak Çivril’imizin 77 mahallesi var ve bizim ekiplerimiz kısıtlı. Her mahalleye eşit hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz yaklaşık 2 haftadır Özdemirci Mahallemizde parke taş döşüyor. Geçen yıllarda yaptığımız çalışmalardan kalan eksik yerler bu çalışma ile tamamlanıyor. Özdemirci mahallemizde yeni imara açılan birkaç küçük sokak dışında taş döşenmeyen, asfalt dökülmeyen sokağımız kalmadı” şeklinde konuştu.

Çivril’in Özdemirci Mahallesi’ne Yeni Müjde

Yol çalışmalarını inceledikten sonra yol çalışmasının yapıldığı mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Vural daha sonra mahallenin pazaryerini ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Vural mahalle kahvesinde de sohbet etme fırsatı buldu.

Çivril’in Özdemirci Mahallesi’ne Yeni Müjde

Kahvehanede vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Vural Özdemirci Mahallesi’ne ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte kapalı bir Kültür Merkezi yapılacağını müjdesini de verdi. Yapılacak olan Kültür Merkezinin ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Vural, “Kıralan ve Gümüşsu mahallelerimizde yapımı tamamlanan ve mahalle halkının hizmetine giren Kültür Merkezi’nin bir benzerini Özdemirci Mahallemizde de yapacağız. Merkezin ihale süreci tamamlandı. En kısa zamanda yüklenici firma çalışmalarına başlıyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak kaba inşaat ve hafriyat çalışmalarının ardından merkez en kısa sürede tamamlanarak Özdemricili vatandaşlarımızın hizmetine açılacak” ifadelerini kullandı.

Bugün Dünya Çiftçiler Günü! Çivrilli Çiftçi Ne Bekliyor? Bugün Dünya Çiftçiler Günü! Çivrilli Çiftçi Ne Bekliyor?
Çivril’in Özdemirci Mahallesi’ne Yeni Müjde
Editör: Haber Merkezi