Denizli Çivril MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi başkanlığında Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Karabedirler mahallesine giden MHP yönetimi mahalle halkı ile bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.  Ziyarette parti yönetimi haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısını da yaptı.

Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına devam eden MHP Çivril İlçe teşkilatı, Başkan Ergun Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile Karabedirler mahallesini ziyaret etti. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden MHP heyeti, mahallelinin eksik ve ihtiyaçlarını not ederek çözüm noktasından girişimde bulunma sözü verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, “Yaklaşık bir aydır sahalardayız. Tüm mahallelerimizi ziyaret edeceğiz. Cumhur İttifakı ve MHP olarak vatandaşın derdine derman olacağız. Bugün de Karabedirler mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Bizleri büyük bir sevgi ve muhabbetle karşılayan tüm Karabedilerli hemşerilerimize teşekkür ederim. Mahallemizin eksik kalan ihtiyaçları hakkında verimli bir toplantı yaptık, notlar aldık, istek ve taleplerin çözümü noktasında gereken girişimleri yapacağız” şeklinde konuştu.

Çivril’de MHP yönetimi Karabedirler’de Toplandı

Toplantı sonrasında mahalle temsilciliğinde haftalık yönetim kurulu toplantısını yapana MHP Çivril İlçe Teşkilatı, mahallede MHP’ne katılan yeni isimleri de partiye üye olarak kaydetti.

Editör: Haber Merkezi