23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’üncü yılı düzenlenen etkinlik ve törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Tören Gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çivril’de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’nda başlayan kutlama töreni büyük katılıma sahne olurken etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Kutlama töreninin sabah başlayan kısmında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunana Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona erdi.

Çivril’de 104 Yıllık Coşku Stada Sığmadı 2

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene İlçe Kaymakamı Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere başta olmak üzere protokol üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çivril’de 104 Yıllık Coşku Stada Sığmadı 4

Denizli'de Kargolar Alev Alev Yandı! Denizli'de Kargolar Alev Alev Yandı!

104’üncü Yıl Kutlamaları

Çivril’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104’üncü yılı kutlamaları, Çivril ilçe stadında düzenlenen program ile devam etti. 10.45’te başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterilerinin ardından Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Çivril’de 104 Yıllık Coşku Stada Sığmadı 3

Bayram kutlamaları kapsamında öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Öğrenciler arasında yapılan yumurta taşıma, halat çekme ve çuval yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalara katılan çocuklar, birbirleriyle yarışmanın yanı sıra eğlenerek keyifli zaman geçirdi. İlçe stadındaki kutlama töreni öğrencilerin kortej yürüyüşü ile sona erdi.

Çivril’de 104 Yıllık Coşku Stada Sığmadı

İlçe stadında düzenlenen bayram kutlamasında stadı dolduran binlerce kişi bayram coşkusunu doyasıya yaşarken öğrencilerde unutamayacakları bir bayram yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Çivril Belediyesi Cumhuriyet Meydanı, Denizli Caddesi ve ilçe stadını Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile süsledi.

Editör: Durmuş Özke