CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Kaymakam Hasan Akbulut’u makamında ziyaret ederek vedalaştı. Görev süresi içinde Çivril için yaptığı çalışma ve projeler için Kaymakam Hasan Akbulut’a teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ve Belediye meclis üyeleri Kaymakam Akbulut’a yeni görev yerinde başarı dileklerini ileterek gün anısına hediye takdim etti.
Çivril’den ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Hasan Akbulut, makamında ziyaretleri kabul ederek sevenleri, STK ve Çivrilliler ile vedalaşıyor. Veda programı kapsamında makamında CHP ilçe Örgütü ve Belediye meclis üyelerini ağırlayan Kaymakam Akbulut bir süre CHP heyeti ile sohbet etti. ziyaretten memnuniyet duyduğunu memnuniyeti belirten kaymakam Hasan Akbulut görev yaptığı zaman süresince kendisine yardımcı olan ve işbirliği içinde Çivril için çaba sarf eden herkesle uyum için Çivril için çalıştıklarını ifade ederek CHP heyetine ziyaret için teşekkür etti.
CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş da ziyaret ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede değerli ve Çivril için özveri ile çalışan bir bir mülki amirin Çivril’den ayrılıyor olmasından dolayı üzüntü içinde olduklarını ifade ederek “göreve başladığından itibaren Çivril için çalışan zaman ve enerjisinin büyük bir kısmını Çivril ve Çivrilliler için ayıran çok değerli bir mülki amirimize veda ediyoruz. Çivril için büyük bir kayıp ama ülke ve Sur ilçesi için büyük bir kazanım olduğuna inanıyoruz. Kaymakamız Sayın Hasan Akbulut’a görev süresi boyunca Çivril’imize sunduğu değerli katkılar ve özverili çalışmaları için teşekkür ve minnetimizi ilettik. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyor, ilçemize kattığı güzellikler için şükranlarımızı sunuyoruz.Yolu açık, hizmetleri daim olsun” dedi.