AK Parti Son Seçimde Neden Kaybetti? İşte Cevabı AK Parti Son Seçimde Neden Kaybetti? İşte Cevabı

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden CHP Denizli Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan mahalle sakinleri ve vatandaşlarla fikir alışverişleri yaparak mahalle ve Çivril sorunları hakkında Çivrilliler’in görüşlerini alıyor. Ortak akıl ve katılımcı bir yönetim biçimini benimsediklerini belirten Kemal Aslan, vatandaş buluşmalarında Çivril’i hep birlikte daha güzele daha iyiye götüreceklerini belirterek, Çivril’in her anlamda yaşanabilir bir ilçe olacağını ve bunun ortak akılla yapılacağını birlikte başaracaklarını ifade etti.

“Çivril’in olanı Çivril’e vereceğiz”

Çivril’in sosyal, adil ve şeffaf bir yönetimi özlediğini belirten Aslan, “Belediyecilik yol ve kaldırım yapmaktan ibaret değil. İlçemizi her anlamda kalkındırmak ve geliştirmek zorundayız. Biz yola çıkarken tek hedefimiz vardı daha yaşanabilir bir Çivril. İnsanları mutlu, kaygı içinde olmayan, belediyesi şeffaf ve adil, sosyal anlamda üzerine düşeni yapan bir belediye yönetimi oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz Çivril’i marka ilçe yapmak bunu Çivrilliler ile birlikte yapacağız” dedi.

Katıldığı açılış ve kahve ziyaretlerinde büyük bir ilgi ve samimiyet gördüğünü belirten Aslan, “Çivril halkı samimiyet ve şeffaflığı özlemiş. Ben yaptım oldu siyaseti istemiyor. Çivril daha önce katılımcı yönetim modelini yaptı başardı yine yapacak. Hep birlikte ilçemizin bütün dinamiklerinin fikirlerinin değer gördüğü bir yönetim anlayışı kuracağız, ben değil biz olacağız. Hesap vereceğiz, şeffaf olacağız, kayırma odaklı rant mantığı değil üretim odaklı belediye olacağız. Çivril’in olanı Çivril’e vereceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, “Başka Çivril Yok”

“Biz Katılımcı Demokrasiyi Çok Önemsiyoruz”

Çivril için hazırlanan projeler hakkında vatandaşların görüşlerinin alındığını belirten Aslan, “Bizim Çivril için yapmayı düşündüğümüz işler, projeler var. Bunları gittiğimiz yerlerde soruyoruz, fikir alıyoruz. Bazı projelerimizi de ufak ufak açıklıyoruz. Hazırlanan projeler heyecan uyandırıyor.  Soruyoruz, biz katılımcı demokrasiyi çok önemsiyoruz. Ben yaptım oldu demek bizim için çok uygun bir sistem değil. Soruyoruz siz ne yapmak istersiniz? Hemşerilerimiz nasıl isterse öyle yapmak istiyoruz. Kafeleriyle, kadın kooperatiflerine güzel satış reyonlarıyla, yürüyüş parklarıyla, yürüyüş oyun alanlarıyla yani inanılmaz hayallerimiz var Çivril ile ilgili” ifadelerini kullandı.

“1 Nisan sabahı yepyeni bir Çivril’e uyanacağız”

Çivril’in öncelikli sorunlarının çözümü için çalışmaları büyük oranda tamamladıklarını da aktaran Kemal Aslan, “Hiç kimsenin özgürlük alanlarına dokunmadan, yepyeni Çivril’i birlikte inşa etmek istiyoruz. Otopark sorununu, trafik sorununu, ulaşım sorunu hepimizin sorunu, onun için hep birlikte fikir üretip birlikte bu sorunları bitireceğiz. Çivril’de yaşayan herkesin hayatına olumlu dokunuşlar yapacağız. Çivril büyük, bizim Çivril için düşündüklerimiz de büyük, 1 Nisan sabahı yepyeni bir Çivril’e uyanacağız. Bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.

“Çivril’in Dinamik Gücü Gençler Ve Kadınlar”

Kadınlar ve gençler için sosyal projeler hazırladıklarını da söyleyen CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, “Çivril’in dinamik gücü gençler ve kadınlar. Kadınlar ve gençlerimiz için pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın sosyalleşebileceği, her anlamda eğitim alabileceği alanlar oluşturacağız. Çivril’de yaşayan gençlerimiz için kültürel etkinlikler yapabilecekleri, kurs alanları, sosyalleşebilecekleri kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar kuracağız. Süreç içerisinde daha birçok projemizi hemşerilerimizle paylaşacağız. Biz çalışmaya, Çivril için üretmeye, Çivril’e değer katmaya geliyoruz. Derdimiz de, sevdamız da Çivril” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi