Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonu, uzun yıllar boyunca birçok mutlu anıya ev sahipliği yaparak hizmet verdiği organizasyonlara veda etti. Salon, son düğününü gerçekleştirerek kapanışını yaptı. Geçmişte düğün, sünnet, nişan, mevlit ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan bu mekan, artık yeni bir döneme giriş yapacak.

Salonun son düğünü, organizasyon firması tarafından yaklaşık 1 yıl önce kiralanmış ve emekli nikah memuru Abdullah Toker ile Fatma Toker çiftinin oğlu Ramazan Toker ile Melek, İsmail Kabay çiftinin kızı Elmas Kabay’ın mutlu gününe ev sahipliği yaptı.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na Gireceklerin Dikkatine! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na Gireceklerin Dikkatine!

Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonu, Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından Buldanlı bir mobilya firmasına kiralandı. Mekanın bu yeni sahibi ile birlikte, salonun gelecekte nasıl bir kullanım alanına evrilip evrilmeyeceği merak konusu.  Buldanlılar, bu sevilen düğün salonunun kapanışına bir dönemin son verilmesine tanık oldu.

Buldan'da Bir Tarihin Sonuna Gelindi

Editör: Haber Merkezi