Çin astrolojisindeki inanca göre, vücutta bulunan her benin bir anlamı var. İnsanlarda bulunan benler Çin astrolojisine göre, kişinin sağlığı ve psikolojisi hakkında etkilere sahip.

Vücuttaki Benlerin Yerlerine Göre Anlamları

Elmacık Kemiği

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na Gireceklerin Dikkatine! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na Gireceklerin Dikkatine!

Elmacık kemiği üzerinde beni olanlar, iş yerinde veya yaptığı işte güçlü olurlar. Paraya diğer insanlara göre daha kolay sahip olurlar.

Ayak Tabanı

Ayağının altında ben sahibi olanlar, Çin astrolojisine göre liderlik ruhuna sahip oluyorlar. Bunun yanı sıra seyahat etmeyi seviyorlar.

El Üzeri

Ellerinin üst kısmında benleri olanlar yemek yapmayı seviyor ve yaptıkları yemeklerin lezzeti diğer isanlara göre daha üst seviyede oluyor.

Üst Dudak

Üst dudağında ben olanlar giyeceği kıyaferler ve yiyecekler konusunda karasızlık yaşarlar. Diğer insanlara oranla daha nadirdirler. Yalnızca lezzetli yemekleri yemek için çaba gösterirler. Arkadaş çevresinde daha popüler olurlar.

Burun

Burnunda ben sahibi olanlar hayatlarında kararsız ve dengesizlerdir. Bir konu hakkında kendileri karar vermek yerine, başkalarından yardım almayı tercih ederler.

Sırt

Çin astrolojisine göre sırtında beni olanlar, zor işleri kolaylıkla başarabilir ve bununla geçimini sağlayabilir.

Kulak İçi

Kulağının içinde ben sahibi olan kişilerin uzun yaşayacağına inanılıyor. 

Göz Kapağı

Bu benler Çin astrolojisinden gözyaşı beni olarak biliniyor. Bu kişilerin duygusal olduğuna inanılıyor.

Avuç İçi

Avuç içinde beni bulunanların para sıkıntısı çekmeyeceğine, zeki ve çalışkan olduklarına inanılıyor. 

Boyun

Boynunda ben olan kişilerin hayatlarında çok fazla hayal kırıklığı yaşayacağına inanılıyor.

Kol

Dirsek ve kolunda ben olan kişilerin de kolayca para kazanılabileceğine inanılıyor. Çin astrolojisine göre bu kişiler ne iş yaparlarsa yapsınlar bir şekilde para kazanmayı başarabiliyor.

Göbek

Göbeklerinde beni olan kişilerin hayatlarında çok şanslı olduklarına inanılıyor. Bu şansa sahip olan kişiler, kolayca iyi pozisyonlara gelebiliyor.

Çene

Çenesinde ben olan kişilerin oldukça azimli ve gözü kara olduğuna inanılır. Bu kişiler bir işi akıllarına koyduklarında, başarmak için her yolu denerler.

Yanak

Yanak bölgesinde benleri bulunan kişiler genellikle hayatlarında yalnızlığı seçer ve yerleşik yaşamdan uzaktırlar.

Editör: Atakan Göker