Aday belirleme sürecinin devam ettiği CHP’de adaylık yarışı devam ederken Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin yerel seçimlerde hem başkan adaylığı hem de meclis üyeliği konusunda en çok başvuru yapılan parti olduğunu belirten Ataş “Bu seçimin tek galibi CHP ve Çivril olacak” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü

Çivril Belediyesinin 2014 yılından itibaren yanlış yönetildiğini belirten CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “31 Mart 2024 yerel seçimleri Çivril için yeni bir başlangıcın tarihi olacak. Çivril yeniden derman belediyeciliği ve CHP iktidarı ile buluşacak” açıklamalarında bulundu.

"Bunda da Başarılı Olamadı"

Belediyenin işleyiş ve yönetiminin yetersiz ve hatalı olduğuna dikkat çeken Ataş “Bugüne kadar Belediye meclis toplantılarında muhalefet meclis üyelerinin fikir ve görüşlerine değer verilmedi. Başkan sadece kendi düşünce ve fikirlerini empoze etmeye uygulamaya kalktı. Bunda da başarılı olamadı. CHP Belediyeciliğinde işler hizmetler ortak akıl ile belirlenecek ve uygulanacak. Kent konseyi ve Belediye Meclisini aktif hale getireceğiz ve kullanacağız” dedi.

Aday belirleme sürecine de değinen Ataş “Belediye başkan aday adaylarımız sahada. Çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dört başkan aday adayımız var hepsi bir birinden değerli ve gayretli. İl merkezi ve Genel merkezimin belirlediği yöntemle başkan adayımızı belirleyerek hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. El birliği ile Çivril Belediyesinin yeniden derman Belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.


Göreve geldikleri ilk günden bu yana 119 kırsal 18 merkez ile 137 mahalleye sahip Bergama’da örgüt olarak özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Durmaz, “ Sizinde bildiğiniz gibi Bergama Türkiye’nin en çok mahalleye sahip ilçelerinden biri ve geniş bir coğrafyaya sahip. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren partimizin tüm kadroları ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şu anda belediye başkanlığı için beş adayımız var. Partimizin aday belirleme yöntemleri doğrultusunda Bergama için en doğru adayı belirleyerek güçlü bir meclis ile Bergama’nın tekrardan sosyal demokrat belediyecilik ile yönetilmesini sağlayacağız“ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi