Adaylığı geri çekilen Kemal Aslan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) seçmen ve partililerle bir araya geldi. Partililere hitaben kısa bir konuşma yapan ve durumu özetleyen Aslan herkesin Nutuk kitabını tekrar okumasını istedi.

Adaylığı Geri Çekilen Çivril CHP Adayı Kemal Aslan, “Namussuzluğun Hesabını Soracağım”

CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, Denizli İl Başkanlığı tarafından adaylığının geri çekilmesinin ardından Seçim Koordinasyon Merkezinde parti ileri gelenleri ile bir araya geldi. SKM’yi dolduran partililere gün içinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Kemal Aslan yaptığı konuşmada, “Sevgili hemşerilerim değerli yol arkadaşlarım bugün burada sizinle sevinçli haberleri paylaşmak için bir araya gelmek isterdim. Ancak bugün öğlen saatlerinde sevgili İl Başkanım Ali Osman Horzum beni telefon ile arayarak adaylığımın geri çekildiğini sözlü olarak bana iletti. Bende bu kararın bana yazılı verilmesini istedim. Biz bugün burada sadece Cumhuriyet Halk Partililerle (CHP) değil tüm Çivrilli yurttaşlar birlikte dimdik ayaktayız” şeklinde konuştu.

Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!
Adaylığı Geri Çekilen Çivril CHP Adayı Kemal Aslan, “Namussuzluğun Hesabını Soracağım”

“Doğru Bildiğimiz Yoldan Sapmadan Namussuzlardan Hasep Soracağız”

Aslan konuşmasında babası ve tüm ailesinin CHP’nin bir neferi olduğunu belirterek, “Biz şerefli ve onuruna sahip çıkan bir aileyiz. Doğru bildiğimiz yoldan sapmadan, haram yiyen, yetim hakkı yiyen namussuzlardan hasep soracağız. Bunu zafiyete uğratmak isteyen iç ve dış mihraklar olabilir. Lütfen her biriniz Atatürk’ün gençliğe hitabesini ve Bursa Nutkunu tekrar tekrar okuyunuz. Bugün yaşanan gerçekler orada yazıyordu. Şimdi ilk 6 Şubat günü sevgili CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Aydın ve Çivril’den sorumlu Okan Kan bana bir tebliğde bulundu. O gün geldim yine burada bir konuşma yaptım. Konuşmamı canlı olarak yayınladılar. Yaptığım konuşmada yine namussuz ve hak yiyenlerden hesap soracağım dedim” ifadelerini kullandı.

Adaylığı Geri Çekilen Çivril CHP Adayı Kemal Aslan, “Namussuzluğun Hesabını Soracağım”

“Yarası Olan Gocunsun”

Konuşmamı izleyen CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuşmanın sert olduğunu düşünerek beni aradı. Ben o gün CHP Çivril Belediye Başkan Adayı olmama o da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına rağmen telefonlarıma çıkmayan Çavuşoğlu arayarak bana ‘Kemal videoda çok sert çıkışmışsın’ dedi.  Bende kendisine içinde bulunduğum durumu söyledim. Bana çok bağırmışsın namussuzlar demişsin dedi. Evet dedim ben parti içindeki ve dışındaki namussuzlardan hesap soracağım dedim. Bana dedi ki çok sert söylemişsin. Arkadaşlar tekrar söylüyorum parti içi ve parti dışı namussuzlardan hesap sormazsam namerdim. Yarası olan gocunur. Alınan yarası olan alınsın, gocunsun” dedi.

Konuşmasını ilçe yönetiminin aldığı kararları eleştirerek sonlandıran Kemal Aslan, “Ben hali hazırda CHP üyesiyim, ilçe yönetiminde bulunan bazı kişiler o gün beni tahrik ederek tuzak kurdular. Bu tuzak bana değil Çivril’e kuruldu ve o gün kurulan tuzak ne İl Başkanı Ali Osman Horzum ne de Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından çözüme kavuşturmadı. O gün partide bana kurulan tuzağa herkes seyirci kaldı” ifadelerini kullandı.

Adaylığı Geri Çekilen Çivril CHP Adayı Kemal Aslan, “Namussuzluğun Hesabını Soracağım”

“Her Şeyi Komedi Ve Fecaat”

Alınan kararın ciddiyetten uzak olduğunun altını çizen Aslan, “Verilen kağıdı incelediğinizde CHP ve kurumsal kimliğimize yakışmayan bir belge olduğunu göreceksiniz. Denizli il sekreteri imzasıyla Çivril ilçe başkanlığına gönderilen kağıtta ne alınan kararın konusu belli ne kararı kimin aldığı belli ne de kararın hangi gerekçe ile alındığı belli. Her şeyi komedi ve fecaat” diyerek tepkisini gösterdi.

Kemal Aslan’ın konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesilirken Aslan konuşmasını, “Beni görevden alanlar gelsin bunu size anlatsın. 100 yıllık partiyi bu hale düşünenler utansın benim utanacak bir şeyim yok. Benden alınan görevi kabul eden arkadaş ön seçimden kaçan bir arkadaş. Bu arkadaşlar şimdi sanal bir zafer kazandı. Ben pazartesiye kadar göreve iade edilmeyi bekliyorum. Alınacak karara göre yolumuzu birlikte çizeceğiz” diyerek sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi