Denizli Chp Haberleri

Denizli Chp haberleri ve güncel Denizli Chp gelişmeleri, Denizli Chp ile ilgili tüm video, Denizli Chp fotoğrafları ve Denizli Chp haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


SiYASET

Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Nurten Karakış ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de Denizli CHP milletvekillerini ziyaret etti.

SiYASET

Son seçimlerde CHP’ye geçen Çivril Belediyesi’ni CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ziyaret etti.

SiYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yaptığı ziyarette Çavuşoğlu’na övgülerde bulundu.

SiYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı kamu kaynaklarının seçim sürecinde sorumsuzca harcandığını söyleyerek ceremesini halk çekiyor dedi.

SiYASET

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte Tavas ve Kale ilçelerini ziyaret etti.

SiYASET

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili Bülent Nuri...

SiYASET

Denizli’nin 2019 ve 2024 Mahalli İdareler seçim haritası yayınlandı. Yayınlanan haritaya göre Denizli’de pek çok belediyede CHP Belediye Başkan adayları...

GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde Osman Zolan'ın gerçekleştirmediği vaatlerinin bulunduğu bir sergi açıldı. Açılışa bir vatandaşın isyanı damga vurdu.

SiYASET

CHP Denizli İl Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde sergi açtı. Sergide Osman Zolan’ın sözünü verdiği ancak yapmadığı projeleri yer aldı.

SiYASET

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Denizli'de Belediye Başkanlarının vaatleri ise mercek altına alındı.

SiYASET

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda projelerini anlattı.

SiYASET

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çivril'e geldi.

Özel Haber