Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın önceki dönem sözünü verip yapmadığı projeleri ile ilgili resim sergisi açtı.

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti78Keyifli olmayan bir sergi diye nitelendirdiği sergi açılışında konuşan Bülent Nuri Çavuşoğlu, kurdeleyi kesmeden önce vatandaşlara seslendi, “20 yıldan beri bu şehri yönetenlerin her defasında bir vaat adı altında devasa projelerle şehri donattıkları fakat hiçbirini uygulayamayarak seçmen iradesini sakatladıkları, algı yönetimi ile seçmenin iradesini değiştirdikleri, onlarca kez söylenip yapılmayan projelerin sergisidir bu.” dedi.

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti5

Açılan sergide Osman Zolan’ın 2014-2019-2024 seçim dönemlerinde verdiği ve yapılmayan vaatlerinin olduğu pankartlar halka açık sergi şeklinde sergilendi.  

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti8

Çivril Belediyesi Acil İhtiyaçlar İçin Kredi Kullanmaya Hazırlanıyor Çivril Belediyesi Acil İhtiyaçlar İçin Kredi Kullanmaya Hazırlanıyor

“Eserin Sahibi Osman Zolan’dır!”

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti1

Yalandan Bi Sergi” adlı serginin girişinde, “İçeride göreceğiniz eserler geçmişte aklınızla duygularınızla, hayallerinizle oynandığı için önlem alma konusunda uyarı niteliği taşımaktadır. Lütfen dikkat ediniz. Eser sahibi Osman Zolan” yazılı döviz yer aldı. Çavuşoğlu, açılış konuşmasını başa geldikleri belediyede böyle bir serginin yapılamayacağına dair söz vererek bitirdi.

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti33

Sergiyi CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun serginin açılış kurdelesini kesti, daha sonra partililerle birlikte sergiyi gezdi.

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti2

CHP Adayı Çavuşoğlu, her pankartı gezerek vatandaşa yorumlarda bulundu. Osman Zolan’ın vaat olarak verip yaptığı projeler için ise kusur bulunanları da sergileyen parti, Akbaş Barajı’na akan kanalizasyonu da, kavşaktaki sorunu da kendilerinin çözeceğini dile getirdi.

Chp Denizli Buyuksehir Belediyesi Onunde Yalandan Bi Sergi Acti3

Editör: Kardelen Başol