Bünyesinde barındırdığı ilginç ürünlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü marketler zinciri A101, ürün kataloğunu çeşitlendirmeye hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en yaygın zincir marketi olmasıyla ve uygun fiyatlı satış stratejisiyle öne çıkan A101, yeni duyurduğu ürünle görenleri şaşırtmayı başardı.

A101’Den Devasa Ürün! Görenler Gözlerine İnanamadı!1

Bugüne kadar çekme karavan, tekne gibi ürünleri kataloğuna taşıyan ünlü perakende zinciri A101, tiny house olarak da bilinen küçük ev ürününü satışa sunacağını duyurdu. Tüketicilerin ilgi odağına şimdiden girmeye başlayan küçük ev, sahip olduğu minimal yapısıyla ve konforlu dekorasyonuyla ön plana çıkıyor. Bir yatak odası, bir salon ve bir banyoyu içinde barındıran ürün, sahip olduğu tekerlekli yapısı ile hareket edebilir özelliği taşıyıp, imar iznine gerek bırakmıyor.

Denizlili Annelere Müjde! Destek Başvuruları Çarşamba Başlıyor Denizlili Annelere Müjde! Destek Başvuruları Çarşamba Başlıyor

Klasik Evden Neredeyse Farkı Yok!

Altyapı ısı tesisatı olan evde; 24’lü sigorta kutusu, kaçak akım rölesi, mutfak tezgâhı, dolap, havalandırma sistemi, laminant parke kaplama gibi donanımlar da bulunuyor. Firma tarafından 30 gün içerisinde teslimatı olan küçük ev, kredi kartına 9 taksit avantajıyla birlikte 399.900 TL’ye 29 Şubat Perşembe günü satışa sunulacak!

Editör: Ali İhsan Sivrikaya