Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

Ak Parti Çivril Seçim  Koordinasyon Merkezini Nihat Zeybekci, Osman Zolan ve Ak Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile birlikte  açtı.Koordinasyon merkezi açılında Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven'e destek amacıyla katılan isimler sırayla konuşma gerçekleştirdi.

Gurcanguven

Kürsüye ilk önce çıkan Güven önceki dönemde Osman Zolan'ın başlattığı hizmet destanına vurgularken şunları dile  getirdi,''Altyapı, kanalizasyon, 25 kilometre yağmur suyundan, sıcak asfaltına , parklarımıza kadar saymakla hakikaten zor bitireceğimiz birçok hizmete imza attık. Gerçekten elimizden tuttular, Osman Başkanım'ız her zaman yanımızda oldu. Tam destek dedi, sayın bakanımız Nihat Zeybekçi, milletvekillerimiz her zaman yanımızda oldular ve tabiri caizse Ankara'ya her gittiğimizde her şeyi alıp geldik.'' dedi.

Zolan

Gürcan Güven'in ardından konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan seçmenlere şunları söyledi: ''Milletvekillerimizle sayın Bakanımızın olağanüstü desteğiyle ve il başkanlarımızla birlikte Çivril'de hizmet destanlarımızı yazmaya başladık ve ilk geldiğimde şunu söyledim Çivril'e, Çivril egede parmakla gösterilen örnek bir ilçe olacak dedim. O gün bu sıcak asfaltlar yoktu. Altında altyapı var mıydı ? Yoktu! '' dedi.

Zeybekci

Açılışın  son konuşmasını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci yaptı. Zeybekci, söylenmesi gereken her şeyi kendisinden önce konuşanların söylediğini vurgulayarak, '' Bu  düğünün damatları belli birisi Osman Zolan diğeri Gürcan Güven, biz de onların imecesine giden sağdıçlarıyız.'' dedi. Açılışın sonunda kurdele kesildi ve toplantı sona erdi. 

Editör: Tolga Çetin