Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nuri Dalyan, parti yönetimi ile birlikte Denizli Sanayi Odası’nı ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Denizli sanayisi, oda faaliyetleri ve Denizli hakkında konuşulan ziyaretle ilgili  

CHP'NİN IŞIK KAPATMA EYLEMİNE ÇİVRİL’DEN DESTEK ÇIKMADI CHP'NİN IŞIK KAPATMA EYLEMİNE ÇİVRİL’DEN DESTEK ÇIKMADI

Zafer Partisi Denizli Adayindan Baskan Kasapogluna Ziyaret2Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Başkan Kasapoğlu, “Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Nuri Dalyan ve beraberindeki heyeti kurumumuzda ağırladık. Sanayicilerimizin beklentilerini aktardık. Yerel seçimlerin Türkiye'ye ve Denizli'ye hayırlı olmasını temenni ediyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.  

Zafer Partisi Denizli Adayindan Baskan Kasapogluna Ziyaret1

“Sanayicilerin Sorunlarını Dinledik, Projelerimizi Anlattık” 

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan ise “Pamukkale Belediye Başkan Adayımız Osman Tercan, Merkezefendi Belediye Başkan adayımız Yusuf Eren Çetin ve partililerimizle beraber Denizli Sanayi Odasını ziyaret ettik. Sanayicinin sorunlarını dinledik, projelerimizi anlattık” şeklinde konuştu.