Sivaslı Belediyespor’a konuk olan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarısını 3 – 0 önde bitirdiği maçı 8 – 0 kazandı. Yeşil Çivril Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 29’a çıkarttı.

BAL 5 Grup 22 hafta karşılaşmasında Sivaslı Belediyespor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediyespor sahadan üç puanla ayrıldı. Maça istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor 14’üncü dakikada Ulaş Tufan’ın attığı gol ile 1 – 0 öne geçti. Golden sonra ataklarını arttıran Yeşil Çivril Belediyespor 21’inci dakikada Şeref Emre Özdemir’in attığı gol ile skoru 2 – 0 yaptı. İkinci golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarının son dakikasında bulduğu gol ile soyunma odasına 3 – 0 önde gitti.

Yeşil Çivril Belediyespor Rakibinin Kalesini Adeta Bombaladı! 2

Çivril'den 2 Avrupa Şampiyonu! Çivril'den 2 Avrupa Şampiyonu!

Maçın ikinci yarsına da istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor ilk düdükle birlikte atak bir oyun ortaya koydu ve maçın 47’inci dakikasında geliştirdiği atakta İsmet Özkan’ın attığı golle skoru 4 - 0 yaptı. Golden sonra ataklarına devam eden Yeşil Çivril Belediyespor 62 ve 69’uncu dakikalarda Eren Erbay’ın attığı gollerle 6 – 0’lık üstünlüğe ulaştı. Maçın 81’inci dakikasında sahneye çıkan Umut Özkan attığı golle skoru 7 – 0 yaparken maçta son sözü 88’inci dakikada İsmet Özkan söyledi. İsmet Özkan’ın attığı gol ile Yeşil Çivril Belediyespor maçı 8 – 0 kazanarak ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

Editör: Durmuş Özke