Yeşil Çivril Belediye Spor 2023 – 2024 sezonunu ilçe stadında yaptığı ilk antrenmanla açtı.

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) iddialı takımı Yeşil Çivril Belediye Spor yeni sezonu düzenlediği törenle açtı. Teknik heyet ve futbolcuların da hazır bulunduğu sezon açılış programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Kulüp başkanı Yasin Göktaş ile kulüp yöneticileri katıldı.

Kongrede Ortalık Karıştı! Taraftarlardan Başkana Sert Tepki Kongrede Ortalık Karıştı! Taraftarlardan Başkana Sert Tepki
Yeşil Beyazlardan sezona iddialı giriş

Kurduğu kadro genç kadro ile sezonun en iddialı takımı olan Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezonu açtı. İlçe stadında düzenlenen programda kurban kesen yöneticiler futbolculara yeni sezonda başarı diledi. Sezon açılış programında konuşan Yeşil Çivril Belediye Spor kulüp başkanı Yasin Göktaş Süper Amatör Ligde sergiledikleri performansı BAL ‘da da sergileyeceklerini ve Çivril’e yeni heyecanlar yeni şampiyonluklar yaşatacaklarını belirtti. Göktaş yaptığı konuşmada “geçen yıl Çivril’e yaşattığımız mutluluğa herkes şahit oldu. Tüm Çivril sezon boyunca hep yanımızda oldu. Bu sezonda BAL ligindeyiz inşallah Çivril ve Denizli için güzel işler yapacağız. Bir üst ligin sorumluluğunu bilerek bu sezon daha iyi hazırlandık. İki tesisimiz var ve maçları oynayacağımız stadımızı sağ olsun Belediye başkanımız Niyazi Vural komple yeniletti. Her anlamda daha profesyonel hale geldik bu sezon BAL liginde başarılı olacağımızı biliyorum” dedi.

Yeşil Beyazlardan sezona iddialı giriş

Belediye Başkanı Niyazi Vural’da konuşmasında yakalanan başarının devam etmesi için çalışacaklarını belirterek “sezonunuz hayırlı uğurlu olsun. Çivril geçen sezon bir ilki yaşadı Süper Amatör ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıktı. İnşallah sizler bu sezon Denizli ve Çivril’imizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz bundan hiç şüphemiz yok. Şimdiden tüm takıma başarılar diliyorum, geçen yıl ki başarınızı yeni katılan arkadaşlarla birlikte arttırarak sürdüreceğinize inanıyorum. Başarınızda emeği olan kaymakamımıza, kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve destek veren iş insanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Amatör Lig gerçekten zor ama bu süreç hep birlikte taşın altına elimizi koymakla oluyor inşallah bu sezonda BAL’da güzel başarılar alıp hep birlikte üçüncü lige çıkacağız. Hayırlı uğurlu olsun sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Allah vurduğunuzu gol etsin.

Kaymakam Hasan Akbulut ise yaptığı konuşmada geçen yıl şampiyon olan takım ve oyuncuları tebrik ederek “umarım bu sezon bir üst lig olan üçüncü lige çıkarız. Türkiye Kupasına katılırız ve inşallah burada büyük takımları ağırlarız. Güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum Allah hiç birinize sakatlık vermesin kazasız belasız bir sezon olsun. Hepinizi tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe müftüsü Muhammed Çörekçinin yaptığı dua ve kesilen kurban ile Çivril Spor ilk antrenmanını yaptı. Antrenmanın bir kısmını izleyen protokol daha sonra stattan ayrıldı.

Yeşil Çivril Belediye Spor ’un sezon açılışına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Kulüp başkanı Yasin Göktaş ile Kulüp yöneticileri ve çok sayıda futbol sever katıldı.

Editör: Haber Merkezi