ÇİVRİL MİLLİ HEYECANI MEYDANDA BİRLİKTE YAŞADI ÇİVRİL MİLLİ HEYECANI MEYDANDA BİRLİKTE YAŞADI

Futbolcuların paralarını alamadığı iddiası hakkında konuşan Mehmet Uz;“Diyorlar ki topçular parasını alamadı. Parasını alamayan adam bu kulüpte durur mu? Ne yaptılar bu sene? Dört tane bizim cambazımız var başta Emre Sağlık, Gökhan Süzen, Muhammet Özkan ve Bekir Böke diğer arkadaşlarını örgütlüyorlar, idmana çıkmıyorlar.” İfadelerini kullandı.

Transfer yasağının etkilerinden bahseden Uz; “Bu takımın transfer yasağı olduğu sürece yanlış anlamayın, topçu olmayan adama eyvallah ediyoruz. Biz bu sene bu ligde kalsaydık yine başarılı olamayacaktık çünkü transfer yasağımız var.” dedi.

Taraftarlardan gelen “Özcan Bizati ile neden 3 yıllık sözleşme imzaladınız takımın geleceği belli değilken?” sorusuna yanıt veren Uz; “Ben takıma olmadık bir adamı ya da olmadık bir hocayı getirseydim bana yine 'Mehmet Uz takımı düşürmeye çalışıyor’ diyeceklerdi. Biz hep bu psikolojiyle yaşadık. Bunun için de Özcan hoca ile 3 senelik sözleşmeye imza attık. Özcan hoca 2 senelik sözleşmesini fesheder, etmezse de parasını ben ödeyeceğim arkadaşlar.” İfadelerini kullandı.