Denizlispor'un Olağan Kongresi'nde konuşma yapan eski Başkan Mehmet Uz, taraftarlardan olumsuz tepki gördü. Uz açıklama yaparken salondaki taraftarlar gerginliğini gizleyemedi. Taraftarlardan "En büyük taraftar, alayınız sahtekar!" sesleri yükseldi.

Sloganların ardından bir taraftar söz isteyerek;"78 milyon borçla 2021 yılında bu kulübü devraldınız. O günün kuruyla 9 milyon TL yapıyordu. Bu günün kuruyla 300 milyon TL. Bu borç nasıl oluyor da 500-600 milyon TL oluyor? Bunun haricinde baktığınızda siz ve diğer yöneticiler bir şirket çalıştırıyor ve şirketler büyüyor. Nasıl oluyor da Denizlispor yerin dibine giriyor? Şahsınıza algılamayın, daha önceki yönetimlerden de bahsediyorum." ifadelerini kullandı. 

ÇİVRİLLİ SPORCUDAN KONYADA BÜYÜK BAŞARI ÇİVRİLLİ SPORCUDAN KONYADA BÜYÜK BAŞARI

Taraftarın isyanını dinleyen Mehmet Uz sorulara yanıt verdi.

Borçları kimin yaptığına dair liste dağıttığını söyleyen Uz; "Bizim dönemimize ait borç 30 milyon TL'dir. Geri kalan kısmın bizle alakası yoktur. Benim kendime ait bir zararım varsa silmeye hazırım. Ben sözü bırakıyorum. Ben Denizlispor sevdalısı bir adamım. Bu kulüp için ne gerekiyorsa da yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.