Son Dakika! Denizli'de Feci Kaza! Son Dakika! Denizli'de Feci Kaza!

Denizli'nin Kınıklı Mahallesi'nde bir apartın bodrum katında çıkan yangın Masal bebeği hayattan koparmıştı. 22 yaşındaki anne ile 1 ve 4 yaşlarındaki iki oğlu yangından yaralı olarak kurtulmuştu.


Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaptığı bilgilendirme ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Sevgi Eli, aileye destekte bulundu.
Çıkan yangında kül olan tüm eşyaların yenilenmesine yardımcı olundu.
Tüm Denizli'de hüzün yaratan Masal bebeğin vefatı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Yıldırım ailesini ziyaret etti.

Vefat Eden Minik Masal'ın Evine Zolan Ziyareti

“Büyükşehir Hep Yanımızda Oldu”

Başkan Osman Zolan ve eşi Berin Zolan, Karaman Mahallesi’nde yeni evlerine yerleşen ailenin ilk misafiri oldu. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız da eşlik etti. Eyüp-Sinem Yıldırım çiftine başsağlığı dileyen Zolan, yangında yaralanan aile bireyleri için de şifa diledi.
Yıldırım ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, “Evladınızı geri getiremeyiz ama yangın, afet gibi acılarda insanlarımızın yanında olmaya gayet ediyoruz. Bir nebzede olsa katkıda bulunursak ne mutlu bize. Acınız, yaşadığınız olay çok büyük, sabırlar diliyorum. Sizlerin yanında olmak bizim boynumuzun borcu, Allah’ım tekrarından, beterinden korusun." dedi.

Yangından Zor Kurtulan Anne Yeni Evini İlk Kez Gördü

Yangında evlerinin tamamen yandığını anlatan inşaat işçisi Eyüp Yıldırım da olayın yaşandığı ilk günden beri Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin hep yanlarında olduklarını ve tüm ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek, her şey için Başkan Zolan’a teşekkür etti. Aileyle bir süre sohbet eden Başkan Zolan’ın kumandalı oyuncak araba hediye ettiği küçük Serhat Can, büyük sevinç yaşadı. Yangında ağır yaralandıktan sonra uzun bir tedavi süreci geçiren Sinem Yıldırım, ziyaretin sonunda Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan ile beraber ilk kez yeni evini gezdi.

Editör: Haber Merkezi