İtfaiye Haberleri

İtfaiye haberleri ve güncel İtfaiye gelişmeleri, İtfaiye ile ilgili tüm video, İtfaiye fotoğrafları ve İtfaiye haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy İlçesinde samanlık alevlere teslim oldu. Yangının ardından samanlık kullanılmaz hale geldi.

ASAYİŞ

Denizli’nin Çal İlçesi’nde seyir halindeki otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril İlçesinde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken evde bulunan 5 çocuk yangından son anda kurtuldu.

ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde bulunan bir evde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Kale İlçesi’nde bir apartmanın giriş katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Denizli’de bir kafenin bahçe kısmında yangın çıktı. Kafenin içini ve yan dükkanları saran duman korku ve paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir ev alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

GÜNDEM

2023'e sayılı günler kala çıkan bir yangında yaşamını yitiren Masal bebeğin ailesinin evini Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yeniledi.

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaça İlçesi’nde sabah saatlerinde bir evde çıkan yangına müdahale için olay yerine giden itfaiye ekibi kaza yaptı. Kazada 4...

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bir evde çıkan yangında görme engelli kadın hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde dün akşam saatlerinde çıkan yangına giden itfaiye ekibi kaza yaptı. İki itfaiye erinin ağır yaralandığı öğrenildi.

ASAYİŞ

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikanın boyahanesi alevlere teslim oldu. Yangın çok sayıda ekibin müdahalesi ile güçlükle kontrol altına alındı.

Özel Haber