Aydın'ın Çine ilçesinde yaşayan N.A. hakkında ortaya dolandırıcılık iddiaları atıldı. Kendini valinin köylüsü olarak tanıtan ve vatandaşa güven sağlayan N.A.'nın, Kurban Bayramı için 8 tane kurbanlık ve bir tane ikiz kuzulu koyun aldığını ancak aradan 1 yıl geçmesine rağmen ücretlerini hala ödemediği iddia edildi. Geçen sene bayramda aldığı kurbanlıkların 45 bin lira civarında fiyatı olurken, günümüz parrasıyla ortalama 100 bin TL civarında olduğu öğrenildi. 

Bakan Açıkladı: 2024'te Hayvancılığa 19,1 Milyar TL Destek Verilecek Bakan Açıkladı: 2024'te Hayvancılığa 19,1 Milyar TL Destek Verilecek

Bir diğer olayda ise Zafer Aydınlı isimli vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda aynı kadının kendisinden zeytinyağı aldığı ve parasını ödemediğini söylediği görüldü. Zafer Aydınlı yapmış olduğu paylaşımda, “Lütfen bu profile ve resimdeki şahsa dikkat edin. Bu kadın profesyonel bir yalancı ve Allah’tan korkmayan, çoğu kişiyi ben dahil kandıran, parasını veremeyen biridir. Benden zeytinyağı alarak parasını vermemiştir. Benim canım yandı başkasının canı yamasın” ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker