Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneğini eşiyle birlikte ziyaret etti. Engelli bireylerle bir araya gelen Vali Coşkun'u,  Dernek Başkanı Nesrin Akbeyik bilgilendirdi. 19 yıldır etkinliklerini sürdürdüklerini söyleyen  Başkan Akbeyik, kendilerine destek olan herkesim dualarında ve gönüllerinde yer edindiğini vurguladı.

Vali Ömer Faruk Çoşkun Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneğini Ziyaret Etti

Vali Coşkun, “Bu zorlukların aşılması için dayanışma içerisinde olunması önemli. Her zaman imkanlar doğrultusunda sizin yanınızdayız. Çok güzel projeler hayata geçirilmiş. Çocuklarımız her zaman hayatın içerisinde olmuş. Bu çocukların toplum içerisinde olması çok önemli” ifadelerini kullandı.

Vali Ömer Faruk Çoşkun Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneğini Ziyaret Etti

Vali Coşkun, Denizli'deki Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret ettiğinde, Başkan Akbeyik tarafından derneğin faaliyetlerinden hazırlanan fotoğrafların her birinde yer alan bireylerin hayat hikayelerini detaylı bir şekilde dinledi. Görme engelli Fazıl Eskin'in sazını elinde gören Vali Coşkun, kendisine bir türkü söylemesini istedi. Eskin, Aşık Veysel Şatıroğlu'nun "Uzun İnce Bir Yoldayım" adlı türküsünü söylerken, hem arkadaşları hem de Vali Coşkun ona eşlik etti. Özel bireylerin Vali Coşkun için hazırladıkları hediyeleri takdim etmelerinin ardından, hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.

Editör: Haber Merkezi