Acun Ilıcalı ile olan tanışıklığının, Ilıcalı’nın ilk muhabirlik zamanlarına dayandığını söyleyen Tarcan, Acun Ilıcalı’nın kamera önüne ilk çıkmaya başladığı zamanları kastederek, "Çok hırslıydı, çok akıllı bir çocuktu ama sadece hırsıyla ve aklıyla televizyon sahibi olması, buralara gelmesi çok mümkün değil" ifadelerinde bulundu.

İnatçı Hırsız, Polisin Israrına Rağmen Yapacağından Geri Kalmadı! İnatçı Hırsız, Polisin Israrına Rağmen Yapacağından Geri Kalmadı!

Ünlü Televizyon Yıldızından Şok İddia! “Rıza Zarrab, Acun’a Para Vermiş Olabilir!”1

Acun Ilıcalı’nın para kaynağı hakkında da yorumda bulunan Tarcan, "Ona bu parayı verenin Rıza Zarrab olduğu söylenir. Onun içindir ki 'Ebru Gündeş her programın starıdır' diye anlatır İstanbul'daki televizyoncu arkadaşlarım. Ama çok çalışkan, hak etmiştir. Anormal hırslıdır. Yanlış şeyler yapsa da, televizyon dünyasında önemli bir figür olarak bugün karşımızda." açıklamasında bulundu.

Ünlü Televizyon Yıldızından Şok İddia! “Rıza Zarrab, Acun’a Para Vermiş Olabilir!”2

“Acun, Televizyon Figürü Olmak İçin Yeteneksiz!”

Acun Ilıcalı'nın televizyon figürü olmak için yeteneksiz olduğunu belirten ünlü televizyon yıldızı, "Sunuculuk yapısı hiç olmayan bir kardeşimiz; konuşması, tarzı, ses tonuyla ama bir televizyonun sahibi kral, istediğini yapıyor." yorumunda bulundu.

Öte yandan, mafyanın ünlüler ile olan ilişkisine de değinen Tarcan, "Türkiye’de belirli bir noktaya geldiğin zaman, arkada seni korumaya alan mafya grupları çıkar. Bunlara bakman, beslemen gerekir. Yoksa seni çok kolay yok ederler. Senin garajında 8 aracın varsa Cem Yılmaz gibi, helikopterin, traktörün bilmem kaç milyon dolarlık yatların varsa bunu biraz sana yedirmezler." ifadelerinde bulundu.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya