Muazzam bir festivalin onur konuğu olmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirten Perihan Savaş, "Bu kadar çok kadının bu kadar güzel ürün üretmesi ve bir belediye başkanının bu güzelliklere destek olması çok önemli. Kadınlarımız çok değerli" dedi.

Denizli’de 1 Mayıs Etkinlikleri Başladı Denizli’de 1 Mayıs Etkinlikleri Başladı

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali'nin açılış programına onur konuğu olarak katılan Türk Sineması'nın efsane ismi Perihan Savaş, Denizlili kadınlarla bir araya geldi. Festival, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda gerçekleştirildi. Söyleşiye AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, davetliler ve birçok kadın katıldı. Sevenlerinin yoğun ilgisi altında salona gelen Perihan Savaş, böylesi anlamlı bir festivale katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Sanatçı Savaş, "Bu kadar çok kadının bu kadar güzel ürün üretmesi ve bir belediye başkanının bu güzelliklere destek olması çok önemli. Bizleri bir araya getiren bu güzel etkinliği düzenleyen Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum, harika bir iş yapıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Perihan Savaş'a Verilen Anlamlı Hediye

Programın sonunda, Başkan Zolan, usta oyuncu Perihan Savaş'a günün anısına Denizli Horozu motifli bir kaide hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde, kadınların el emeği göz nuru eserlerini sergilediği stantları gezen Perihan Savaş, Başkan Zolan ile birlikte dev tesisi inceledi.

Editör: Haber Merkezi