Kırkkale’de 55 gün önce doğurduğu kızını internet sitesine pazarlık payı ile satışa koyan bir anne görenleri şaşkına çevirdi. Kimliği, doğum raporu olmayan ve evlilik dışı dünyaya getirdiği bebek için açıklama kısmına “Borçlarım var. Hamilelik ve doğum sırasında çok para harcadım. Sıkıntıları ve bebeği aileme anlatamadım. Tek şartım 100 bin TL. Bebeği istediğiniz yere getiririm” yazdı. Ruh hali anlaşılamayan anne bebeğinin fotoğraflarını da ilana koyarak 55 günlük bebeği adeta “görücüye çıkardı!”

Türkiye’nin Her Yerinden Sosyal Medya’da Bebek Satıyorlar2“Güvendiğim Birine Vereceğim!”

Başka bir anne ise 40 günlük bebeği olduğunu ve ücreti karşılığında sadece güvenebileceği kişiye verebileceğini paylaştı. Ücreti yüz yüze yapılan görüşmede, güven sağlanması sonrası belirterek bebeğini satacağını da ilana not düştü. 

Kadını Önce Rahatsız Edip Daha Sonra Pusu Kurup Öldürmüştü, Tutuklandı Kadını Önce Rahatsız Edip Daha Sonra Pusu Kurup Öldürmüştü, Tutuklandı

“Acilen Bebeğimi Vermek İstiyorum!”

Antalya’da da benzer bir olay yaşandı. 
Kız bebeğini kucağına almaya son 30 günü kalan 23 yaşındaki bir anne, 110 bin TL’ye internete ilan koydu. İlanda bebeğin doktor kontrol raporlarına ve ultrason fotoğraflarına da yer veren “profesyonel”, “Acilen bebeğimi vermek istiyorum!” ifadesini kullandı. 

Türkiye’nin Her Yerinden Sosyal Medya’da Bebek Satıyorlar1Hep Olan Normal Bir Şeymiş Gibi!

İzmir’de ise bir aile, üniversite öğrencisi bir kıza 45 bin TL vererek, doğurduğu bebeğini satın aldıklarını söyledi. 
Başka bir aile ise hastane masraflarını ödeyerek bebeği, kendileri doğum yapmış gibi göstererek hastaneden kimlikle doğan bebeği üzerine geçirdiklerini itiraf etti. 
İki yıl önce ise farklı bir aile, Güneydoğu’ya giderek iki aylık bir bebek aldıklarını söyledi. 

İzmir’de bir aile üniversite öğrencisinden 45 bin TL vererek bebeği aldığını söylerken başka bir aile ise hastane masraflarını ödeyerek bebeği kendileri doğum yapmış gibi hastaneye kimliğini vererek üzerine geçirdiklerini anlattı. Başka bir aile de iki yıl önce Güneydoğu’ya giderek iki aylık bebeği aldıklarını itiraf etti.

Editör: Kardelen Başol