Belediye Başkanı Hakan Şehirli, belediye çalışanlarına bayram öncesi müjde verdi. Kurban Bayramı yaklaşırken memurlara 4 bin lira bayram ikramiyesi ödenecek. Ayrıca, ALTAŞ A.Ş. personeline 32 bin 100 TL promosyon ödemesi yapılacağını açıklayan Başkan Şehirli, ödemelerin Temmuz ayında gerçekleşeceğini belirtti. Bu adımlar, belediye çalışanlarının bayram öncesi moral ve motivasyonunu artıracak.

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala belediyelerden çalışanlarını havaya uçarak haberler tek tek gelmeye başladı. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi'nde belediye personeliyle birlikteydi. Toplantıda Şehirli, çalışanların emekleri ve özverileri için teşekkür ederek ikramiye vereceğini açıkladı.

1000 liranın altına indi: BİM her eve gerekli aleti kısa süre satacak 1000 liranın altına indi: BİM her eve gerekli aleti kısa süre satacak

ÇALIŞANA 4 BİN LİRA ŞANSI

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde memurlara sürpriz bir jest yaparak 4 bin liralık bayram ikramiyesi müjdesini verdi.

Bu kararın belediye geçmişinde ilk olduğunu vurgulayarak çalışanların memnuniyetini dile getirdi. Altıeylül Belediye Başkanı Şehirli, belediyedeki memur çalışanlara bayram ikramiyesi olarak 4 bin TL ödeme yapacaklarını açıkladı. Bu kararın hayırlı olmasını diledi.

EMEKLİLER DE UNUTULMADI

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ALTAŞ A.Ş. personeline 32.100 TL promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdu. Promosyon ödemelerinin 15-16-17 Temmuz'da gerçekleşeceğini belirtti. Başkan Şehirli, göreve geldiği günden beri beklenen promosyon sorununu çözdüklerini ve çalışanlara hayırlı olmasını temenni etti.

Emekli banka promosyonu, zamanla alınabilen ek bir ücrettir ve emekli destek priminden ayrılmalıdır. Promosyondan yararlanmak için hesabınızın bağlı olduğu şubeye gitmeniz ve sözleşme imzalamanız gerekir. Promosyon miktarı, emekli aylık maaşınıza göre değişir.

Kaynak: HABER MERKEZİ