Akpınar Mahalle muhtar adayı olduğunu açıklayan Halil Aydın“Ek işim değil tek işim muhtarlık olacak” dedi.

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken muhtar olmak isteyen isimlerde proje ve vaatleri ile adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Akpınar mahallesinde yaşayan emekli Halil Aydın muhtarlığın sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirterek Akpınar mahallesinde aday olduğunu açıkladı.

Başkan Çavuşoğlu'ndan Çivril GES İçin Talimat Başkan Çavuşoğlu'ndan Çivril GES İçin Talimat

Çivril’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra 2018 yılında emekli olduğunu ve Akpınar mahallesinde yaşamaya başladığını belirten Halil Aydın Mahalleme hizmet etmek ve Çivril’e olan vefa borcumu ödemek istiyorum” dedi. Muhtarlığın ciddi bir kurum olduğunun altını çizen Aydın “Muhtarlık vatandaşın devletle ilk bağlantısı, ilk devlet kapısıdır. Dolayısıyla ciddi bir kurum ve hizmettir. Bu bilinç ve sorumlulukla 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Akpınar mahallesinden muhtar adayı oldum” dedi.

Tek İşim Muhtarlık Olacak

Akpınar mahallesinin birçok konuda diğer mahallelerden geride kaldığını belirten Halil Aydın“ Akpınar mahallesi Çivril’in yeni mahallelerinden. Okulların çok olduğu bir mahalle, dolayısıyla mahallemizde eğitim ve öğrenci ile ilgili birçok eksik var. Ayrıca Akpınar Mahallesi Çivril’in sanayisinin de içinde olduğu bir mahalle bundan dolayı hareket ve ticaretin yoğun olduğu bir bölge. Bu durumları göz önünde bulundurarak mahallenin eksik ve ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli hizmetleri mahalleme getirmek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi