ÇİVRİL’DE ÇEDES KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİVRİL’DE ÇEDES KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2013-2014 eğitim-öğretim yılında pilot olarak uygulanan ve bu yıl 10'uncusu düzenlenen 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları yıl sonu etkinliği Tavas’ta da büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Tavasta Minikler Dualarla Gonullere Dokundu 1
Etkinlik Tavas’ta Bağlar mesireliğinde gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe yoğun katılım olurken alanda protokolde yerini aldı. Yıl sonu etkinliğine protokolden  Tavas Kaymakamı Tarık Yerlikaya, Tavas Belediye Başkanı  Kadir Tatık ,Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu,Tavas ilçe Müftüsü Metin Çelebi, Tavas İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek,Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çöllü katıldı. Velilerin de yoğun katılım sağladığı etkinlikte minikler dualar okuyarak gönülleri feth ettiler. Yıl boyunca öğrendikleri sureleri seslendiren  Hacı Salih Uzunoğlu 4-6 Yaş Ku’ran kursu öğrencilerininin heycanları gözlerinden okundu. Veliler çocuklarıyla gurur duyarken miniklerin hocaları da mutluluklarını gizleyemediler.Miniklerin proğrami çuval yarışı, ilahi dinletisi vs gibi etkinliklerle devam etti. Düzenlenen gösterilerden sonra misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Minikler bu güzel etkinlikten sonra mesire alanında bulunan parkta gönüllerince eğlendiler.