Denizli'nin Çivril ilçesinin gözde mekânlarından özel anların vazgeçilmez noktası Çamlık Garden, yenilenen konsept ve menüsüyle misafirlerine eşsiz anlar yaşatıyor. Doğal, organik ve günlük ürünlerin servis edildiği Kafe’de minik misafirlerde unutulmadı.

Soğuk Günlerin Sıcak Mekanı Çivril Çamlık Garden

İşletmeci Ramazan Ilgaz Kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin ve damak tadına önem verenlerin vazgeçemediği bir mekan oluşturduklarını belirterek “Çamlık Garden, Çivril’in en güzel noktasında yer alan doğanın içinde çam ağaçlarının arasında şehrin gürültüsünden uzakta bir yerde. Bu kadar güzel bir noktada eşsiz lezzetler ile misafir ve konuklarımızı ağırlıyoruz. Günlük hazırladığımız makarna, pizza ve hamburger gibi aperatif yiyecekleri şömine yanında servis ederken sabah doğal ve organik ürünlerin yer aldığı serpme kahvaltımız ile de Çivril’de ilk ve tek olduğumuzu iddia ediyoruz” dedi.

Buldan Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Gümüş'ten Çiftçiler Günü Mesajı! Buldan Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Gümüş'ten Çiftçiler Günü Mesajı!
Soğuk Günlerin Sıcak Mekanı Çivril Çamlık Garden

Pizza hamurunu müşterinin talep ve isteğine göre hazırladıklarını belirten Ilgaz, “Dondurulmuş gıda kullanmıyoruz. Pizza hamurumuz müşteri sipariş verdiği anda yoğruluyor ve hazırlanıyor. Tüm ürünlerimiz en kaliteli markaların ürünleri ve mümkün olduğunca doğal ürünler. Aynı şekilde hamburgerlerimizi kendimiz hazırlıyoruz, makarnalarımız müşterilerimizin tercihine göre hazırlanıyor. Manzarası ve ortamı ile Çivril’de tek olan Çamlık’ta, hazırladığımız menü de tek ve özel” dedi.

Soğuk Günlerin Sıcak Mekanı Çivril Çamlık Garden

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için Çamlık Garden’i tercih eden ailelerin çocukları için özel menü ve vakit geçirmeleri için etkinlik düzenlediklerini belirten Ramazan Ilgaz, “Klasik restoran ve kafelerin işleyişinin dışında bizim kafemize gelen çocuklar evlerindeymiş gibi minderler üzerinde oturup, mısır ikramımızla sinema izleyebiliyor. Aileler akşam yemeklerini yedikten sonra çay ve kahve eşliğinde sohbet ederken çocukları da sıcacık şömine karşısında sinema keyfi yapabiliyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi