Hamam Mahallesinde Çivril belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çivril Kaymakamlığı SYDV tarafından faaliyete açılan SODAM binasında eğitim gören kursiyerler için program düzenlendi. Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Sosyal Dayanışma Merkezi Projesi kapsamında düzenlenen eğitim ve kurslara devamlılık sağlayan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.

Açılan kurslara katılım sağlayan ve üretim yapan kursiyerlerle bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural kursiyerlerle bir süre sohbet ederek aldıkları eğitim ve yaptıkları ürünler hakkında bilgi aldı. SYDV Müdürü Hatice Zeybek’in hazır bulunduğu programda kurslara devam eden kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi. 

SODAM Çivrilli Kadınlara Meslek Öğretiyor

Kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Hasan Akbulut, törende yaptığı konuşmada, Sosyal Dayanışma Merkezi'nin ilçenin sosyal dokusunu güçlendirdiğini belirterek kursiyerlere ve kursun açılmasında emek verenlere teşekkür etti.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ise ilçedeki sosyal projelerin gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Vural Kaymakamlık bünyesinde açılan SODAM’da kurs alan kadınların kurs sayesinde yeni bilgi ve beceriler kazandıklarını belirterek Çivril’de sosyal ve kültürel anlamda daha da gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Denizli’de Gökpınar Barajı’nın Hukuk Mücadelesinde Yeni Gelişme Denizli’de Gökpınar Barajı’nın Hukuk Mücadelesinde Yeni Gelişme
Editör: Haber Merkezi