Eski belediye meclis üyesi kızını evlendirdi

AK Parti önceki dönem Belediye meclis üyesi Kadir Kuzu kızı Ayşenur’u evlendirdi.

SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Işıklı mahallesindeki kız evinde 25 Ağustos Cuma akşamı düzenlenen kına gecesi ile başlayan düğün, yemek ikramı ile devam etti. Yemek sonrası yapılan eğlence ile devam eden kına gecesi yakılan kına ve damat ile gelinin oynadığı oyunlarla sürdü.

SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Kına gecesinin ardından ertesi gün oğlan evinde öğlen verilen yemekten sonra konvoy eşliğinde gelin alma merasimi gerçekleşti. Baba evinden ayrılan Ayşenur aynı günün akşamı İsmail Özcan İlkokulu bahçesinde yapılan nikah ve düğün ile Ahmet Şahan ile hayatını birleştirdi.

SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı! Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı!

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne Çivril dışından gelen davetlilerin yanı sıra, siyasiler, önceki dönem Kadir Kuzu ile Belediye meclisinde görev yapan meclis üyeleri, belediye Başkanı Niyazi Vural, Önceki dönem Çivril belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, AK parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile ailelerin dost akraba ve yakınları katıldı.

SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Gece boyunca sahneden inmeyen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken Selma ve Kadir Kuzu ile Döndü ve Ekrem Şahan da çocuklarının mürüvvetlerini görmenin sevincini yaşadı.

Genç Çivril ailesi olarak Kuzu ve Şahan ailelerini tebrik ediyor genç çiftimiz Ayşenur ve Ahmet’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi