Emekliye 15 bin lira verilecek: SGK yeni kararı açıkladı Emekliye 15 bin lira verilecek: SGK yeni kararı açıkladı

Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) açıklamaları, küresel güvensizlik ortamı ve altın talebindeki artış gibi sebeplerden ötürü altın son dönemlerde ciddi bir artış yaşıyor. ‘İsrail ve Filistin arasındaki savaşa başka ülkelerinde katılması sonucu altın fiyatlarında bir yükseliş yaşanır mı?’ sorusu gündem oldu. Dünya’nın içinde bulunduğu şu anki durumda yaşanan savaş sebebiyle altın fiyatlarında bir değişim bekleniyor.

Altın Uçuşa Geçti! İbre Yukarıyı Gösteriyor! Güncel Altın Fiyatları 2

“Bu Düşüş Devam Edebilir”

Altının savaş haberleriyle birlikte bir düşüş yapması hakkında konuşan Denizlili kuyumcu, “Yaşanan savaşın altını etkilemesi neredeyse kesin denebilecek bir sonuçtu. Kısa sürede ons altında yüze 1,20 oranında bir düşüş yaşandı. Bu düşüş devam edebilir. Altın yatırımcısına dikkatli olmasını ve gelişmeleri yakından takip etmesi yönüne uyarıyorum. Burada yaşanan düşüş kısa sürede tam tersine de dönebilir. Dikkatli olunmasında fayda var” dedi.

Altın Uçuşa Geçti! İbre Yukarıyı Gösteriyor! Güncel Altın Fiyatları 3

“Aksine Artış Devam Ediyor”

Seçim sonrası süreçte ise ülkemizdeki altın talebi aynı oranda artışla devam ettiğini söyleyen Denizlili kuyumcu, “Ülkemizde her geçen gün altına talep artıyor. Seçim sonrası süreçte satışlarda bir düşüş yaşanmadı. Aksine artış devam ediyor. Bugün altın piyasasındaki düşüş, savaş sebebiyle altın ons fiyatının düşüşünden dolayıdır” şeklinde konuştu.

Denizli Güncel Altın Fiyatları 2

Editör: Durmuş Özke