Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. ve Sarayköy Belediyesi beraberliğinde 2017'den bu yana devam eden Sarayköy doğalgaz hattı döşeme çalışmalarında toplam 92 km ana hat hizmete geçti. 7 bin 639 haneye ulaşan çalışmada ortalama 8 bin vatandaş doğalgaza kavuştu.

Denizli’ye Hızlı Tren Mi Geliyor? Denizli’ye Hızlı Tren Mi Geliyor?

Doğalgaza kavuşan mahalleler arasına Sakarya Mahallesi de eklendi. Yıldıztepe Mahallesi tarafından başlayan çalışmaların ilk gününde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Yeni bir mahallemizin de doğal gaza kavuşmasının heyecanını yaşarken vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her sene hiç ara vermeden aynı hızla Enerya firmamız ile ilçemizde alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Çok şükür merkezimizin büyük bir çoğunluğunu doğal gaz ile buluşturduk. Doğal gazın sunduğu avantajlardan ve konfordan yararlanmamızın yanında havamızı da kirlilikten kurtarıyoruz. Doğal gaz ağımız genişledikçe hem vatandaşlarımızın yüzü gülüyor hem de havamız oluşan kirlilik azalıyor. Hem bugünümüze hem de geleceğimize yatırım olan doğal gazın ilk ateşini yakarak ilçemize ulaşmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a, belediye meclis üyelerimize, Enerya firmamıza ve bizden desteğini hiç esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Sarayköy'ü Doğalgaz Sardı

Editör: Haber Merkezi