Çivril Belediye Başkan aday adaylarından CHP’li Semih Dere, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Belediye Meclis üyesi Nuri Özen ve partililerle birlikte gittiği her mahallede büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Dere, Çivril’i ‘Derman Belediyecilik’ ile tanıştıracaklarını belirterek 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP için destek istedi.

Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu! Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu!

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Belediye Başkan adaya adayı Semih Dere Çivril’in hak ettiği hizmet ve yatırımları alabilmesinin tek çaresinin CHP yönetimi olduğunu söyledi.  CHP Belediyeciliğinin olduğu birçok il ve ilçede Derman Belediyeciliğinin büyük hizmetler ve sosyal atılımlar yaptığını belirtti. Dere, mahallelerde bir araya geldiği vatandaşlarla ülke gündemi ve yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların sorduğu sorulara cevap verdi.

Çivril Belediyesinin belediyecilik hizmetleri konusunda son 10 yıldır partizan bir davranış sergilediğini ifade eden Dere “AKP belediyeciliğini 10 yıldır gördük yaşadık. ‘Hizmet sadece benden olana gitmeli’ düşüncesi ile hareket eden bir belediyecilik yapısı ile yönetiliyoruz. Bunu en iyi gören yaşayan Çivril halkı. Çivril’de belediye hizmetleri ihtiyaca göre değil partili ya da sandıktan AKP’ye çıkan oya göre gidiyor. Biz CHP olarak buna dur diyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi