Meclis üyeleri ve Çivril halkı 3 adet veteriner belediye hizmetlerini yerine getirmeye yetmiyor mu? Dördüncü veterinere ne gerek var diye düşünüyordu ki sağduyulu Ak partili ve Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyelerinin sayesinde başkanımız gündemden düşürmek zorunda kaldı. Meclis üyelerinden vize alamayınca belediye şirketi üzerinden sağduyulu meclis üyelerimizin haberi olmadan veteriner alımı yapıldığını öğrendik. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin haberleri olmadan Başkan Beyin veteriner alması konusunda ne yapacakları merak konusu. Bekleyip göreceğiz.
Belediye tarafından açılacak spor kurslarının ücretinin meclis gündeminde görüşülmesi üzerine katılacaklardan alınacak ücretin adı önce katkı payı oldu. Geçen yılda bu konuda meclise vermiş olduğum yazılı önergede spor kurslarına katılacaklardan sayın başkanın seçim beyannamesinde belirtmiş olduğu gibi ücretsiz olması konusunu dile getirmiştim. Mart ayı gündeminde de yine katılımcılardan ücret alınması konusu ortaya çıkınca başkana seçim beyannamesi ile ters düştüğünü tekrar hatırlattık. Başkanımızın cevabı ilginçti ”O bizim sorunumuz” gibi bir cümle çıkıverdi ağzından. Bu cümleden seçim beyannamesinde halka doğruyu anlatmadıkları ortaya çıkıyordu ki başkanımız yanlıştan döndü. O bizim sorunumuz cümlesinin vermiş olduğu ağırlıkla açılacak spor kurları muhalefet meclis üyelerinin gayretleri ile ücretsiz oldu. Tabi sevgili başkanımızın seçim beyannamesinde saymakla bitmeyen çok PROJELER ve vaatler var. Neydi bunlar birkaç tanesini hatırlatalım ki hafızalar tazelensin.
-Çok amaçlı belediye hizmet binası,
-Çivril organize sanayi bölgesi
-Aquapark
-Türk Hamamı
-İlçe merkezinde tam gün kreş
– Organize hayvancılık bölgeleri
-Organik gübre işleme tesisi,
-Meyve sebze kurutma tesisi,
-Karayahşilere kapalı pazaryeri gibi…
1yıl bitmesine rağmen Çivril Halkı daha elle tutulur bir şey göremedi. Muhalefet olarak takipçisi olacağız.
Son olarak Cumhuriyet ve 23 Nisan parkında bulunan iki adet belediyemize ait büfemiz var. Cumhuriyet Parkında yapımı tamamlanmakta olan büfe inşaatı başladığında sayın belediye başkan yardımcımız Latif beye buraya ne yapıyorsunuz sorusunu sormuştum. Başkan yardımcımızın verdiği cevap vatandaşın uygun fiyata çay içmesi için büfe yapıyoruz. Belediye şirketi Cumhuriyet ve 23 Nisan Parklarındaki büfeleri çalıştıracak demişti. 23Nisan Parkındaki büfe 18 Martta kiraya verilmek için ihaleye çıkıyor. Şimdi vatandaşa uygun fiyata çay içirme projesi de havada mı kalmış oldu?
Not: Sessiz bir muhalefet, muhalefet değildir.