Her yıl ilgiyle beklenen Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Müslümanlar için manevi anlamda özel bir yeri olan Ramazan Bayramı için Müslümanlar şimdiden hazırlıklara başlamış durumda. Peki, Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan tatili ne kadar sürecek?

Ramazan Bayramı Ne zaman?

Ramazan ayının tamamlanmasının ardından başlayacak olan Ramazan Bayramı, milyonlarca Müslüman tarafından hevesle bekleniyor. Tutulacak olan oruçların ardından başlayacak olan 2024 Ramazan Bayramı, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

Ramazan Bayrami Tatili 9 Gun Mu Olacak

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

2024 Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil olurken, ardından gelen günlerin hafta sonuna denk gelmesiyle 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatile eklenecek.

Yerli Üretim Tabanca Tanıtıldı Yerli Üretim Tabanca Tanıtıldı

Bayram Tatili 9 Gün Mü?

Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu 9 Nisan Salı gününe denk gelen arife gününün idari izin olarak kararlaştırılması durumunda, birçok çalışan, 2024 Ramazan Bayramı tatiline 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar gününe kadar sürecek 9 günlük tatil yapabilecek.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya