Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Bahoz Afrin adlı teröristin geçmişte Suriye sınırındaki güvenlik güçlerine karşı eylemler düzenlediğini tespit etti. Suriye uyruklu sözde sorumlulardan gelen istihbarata göre, Bahoz Afrin, sansasyonel eylemler peşinde koşuyor ve öncelikli hedef listesine alındı. Saha ajanlarından elde edilen bilgilere göre, terörist, sınır hattındaki güvenlik güçlerine karşı yeni bir eylem hazırlığı içindeydi. MİT, 'Bahoz Afrin' kodunu takip etmeye başladı ve yapılan takip sonucunda teröristin planladığı eylemin son aşamasında olduğu belirlendi. Bu nedenle, başarılı bir operasyon düzenlenerek terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynakları, MİT'in sürekli olarak Aynularab'a gönderilen sözde sorumluları etkisiz hale getirmesi sonucunda örgütün bölgede büyük bir kriz yaşadığını ve sorumlu düzeyde faaliyet yürütecek terörist bulmakta zorlandığını bildirdi.

Denizlili İmam Maddi Sıkıntılardan Dolayı Hayatına Son Verdi Denizlili İmam Maddi Sıkıntılardan Dolayı Hayatına Son Verdi
Editör: Haber Merkezi