İYİ Parti Genel Merkezinde, Denizli Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Yasin Öztürk'ünde katılımıyla, Genel Başkan Meral Akşener ile gerçekleşen görüşme sonrasında Emin Barıner'in Tavas İyi Parti Belediye Başkan Adaylığı resmen açıklandı. İYİ Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Denizli'nin Yakından Tanıdığı Bir İsim Olan Tavaslı Emin Barıner Oldu.

Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, İYİ Parti'nin Tavas Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde demokratik süreçlerin işlediği ve partinin ilke ve değerlerine uygun olarak en uygun adayın seçildiği vurgulandı.

Yasin Öztürk’ten, Barıner’e Tam Destek

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Emin Barıner'in Tavas'ın geleceği için önemli bir aday olduğunu belirterek, seçim sürecinde tüm parti mensuplarının birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

Öte yandan, aday belirleme sürecinde İyi Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmelerde Emin Barıner'in, Tavas'ın sosyal ve ekonomik sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla öne çıktığı belirtildi.

Uzun yıllar Denizli medyasına önemli katkılar sunan Pamukkale TV Yönetim Kurulu Üyesi Emin Barıner siyaset arenasında boy gösterecek.

KAYNAK: Haber Merkezi

Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı! Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı!
Editör: Haber Merkezi