CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kurt, bugün düzenlenen basın toplantısında, aday olduğu takdirde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Kurt, "Derman belediyeciliği" sloganıyla hareket edeceklerini vurgulayarak, Pamukkale ilçesinde yaşayan annelerin çalışma hayatını desteklemek amacıyla kreşler açacaklarını ifade etti. Ayrıca, uyuşturucu problemiyle etkin bir şekilde mücadele edeceklerini ve rehabilitasyon merkezleri aracılığıyla bu konuda gerekli adımları atacaklarını belirtti.


Ali Kurt, ayrıca Halk Gıda Marketleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine destek olacaklarını ve Prof. Dr. Halim Ceylan liderliğinde bir proje ekibiyle Pamukkale'yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini açıkladı.


“Uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. İhtiyaç sahiplerini halk gıda ile destekleyerek, yapısal ve çevre dostu projeler ile Pamukkale ilçesini yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” diyen CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kurt, "derman belediyeciliği" sloganıyla bütünleştik bir belediye yönetimi sergileyeceğini sözlerine ekledi.


Annelere çalışma hayatını desteklemek için kreş açacaklarını söyleyen Ali Kurt "Bu slogan altında, Pamukkale ilçesinde yaşayan annelerin çalışma hayatını desteklemek amacıyla kreşler açacağız. Kreşler, annelerin çocuklarını güvenli bir şekilde bırakabilecekleri ve rahatlıkla çalışmalarına devam edebilecekleri bir ortam sunacaktır. Bu projeyle birlikte, annelerin ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif olmaları sağlanarak, aile ekonomisine katkıda bulunmaları ve yerel ekonomiye hareketlilik kazandırılmış olacaktır" diye konuştu.

Pamukkale Belediyesi Araç Kiralama İhalesine Hazırlanıyor Pamukkale Belediyesi Araç Kiralama İhalesine Hazırlanıyor


Kurt " Uyuşturucu problemi, toplumun en önemli sorunlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. bu sorunu çözmek için rehabilitasyon merkezleri kurulması ve bu merkezler aracılığıyla bağımlı olan bireylerin desteklenmesi ve tedavi sürecine dahil edilmesini planlıyoruz. Bu sayede, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele edilerek, bireylerin sosyal hayata kazandırılması ve toplumun zararlı etkilerden korunması sağlanacaktır" dedi.

Editör: Haber Merkezi