Kongreye tek listeyle gidilmesi beklenirken, mevcut İlçe Başkanı Kemal Bostan'ın yeniden aday olacağı öğrenildi.

MHP Çivril İlçe Teşkilatı, 22 Temmuz'da yapılacak olağan ilçe kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor. Denizli İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takviminde yer alan Çivril kongresinde, teşkilatın yeni yönetiminin belirlenmesi bekleniyor. Mevcut İlçe Başkanı Kemal Bostan'ın yeniden aday olma kararı aldığı bildirildi.

Çivril'de Tek Liste Bekleniyor

Edinilen bilgilere göre MHP Çivril İlçe Kongresi'ne tek listeyle gidilmesi planlanıyor. Kongrede ilçe başkanı ile yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

Denizli'de Kongre Süreci Başlıyor

MHP Denizli İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre ilçe kongreleri, 18 Temmuz'da Babadağ ve Sarayköy ilçelerinde başlayacak.

Program kapsamında 19 Temmuz'da Buldan, 20 Temmuz'da Çameli, Beyağaç ve Güney, 21 Temmuz'da Acıpayam, 22 Temmuz'da ise Bozkurt, Çardak ve Çivril ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

Takvime göre 23 Temmuz'da Baklan, 24 Temmuz'da Çal, Bekilli ve Serinhisar, 25 Temmuz'da Kale, 26 Temmuz'da Pamukkale, Merkezefendi ve Tavas ilçe kongreleri yapılacak. Kongre süreci ise 31 Temmuz'da Honaz İlçe Kongresi ile tamamlanacak.

CHP Çivril Örgütü Bayramlaşmada Buluştu
CHP Çivril Örgütü Bayramlaşmada Buluştu
İçeriği Görüntüle

Takvimi İl Başkanı Duyurdu

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçe kongre takvimini sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan program doğrultusunda tüm ilçe teşkilatlarının belirlenen tarihlerde kongrelerini tamamlayarak yeni yönetimleriyle birlikte çalışmalarına başlaması bekleniyor.