Olay, Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda yer alan lüks bir rezidansta saat 19.30 civarında gerçekleşti. Bilgilere göre, Aydın Aksakdemir (53), eczacı Şule Tokel (56) ile birlikte yaşadığı lüks rezidansın otoparkında henüz belirlenemeyen bir sebeple otomobil içinde tartışmaya başladı. Bu sırada otoparkta bulunan M.K., bağırışmaları duyarak olay yerine ulaştı. Aksakdemir, sinirlerine hakim olamayarak belindeki tabancayı çıkarıp Tokel'e ateş etti. Tartışmayı ayırmaya çalışan M.K. de saldırının hedefi oldu. Aksakdemir, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Silah sesini duyan site görevlileri ve komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında Aksakdemir ve Tokel'in hayatını kaybettiğini tespit etti; M.K. ise ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan müdahale sonrasında M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Aksakdemir ve Tokel'in cansız bedenleri cenaze aracıyla hastane morguna taşındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’de Tarihi Eser Skandalı! Denizli’de Tarihi Eser Skandalı!
Otoparkta Kanlı Gece: 2 Ölü 1 Yaralı
Otoparkta Kanlı Gece: 2 Ölü 1 Yaralı
Otoparkta Kanlı Gece: 2 Ölü 1 Yaralı
Editör: Haber Merkezi