Kaza, Merkezefendi ilçesi, Zafer Mahallesi'nde meydana geldi.  Öğrenilen bilgilere göre, 16 ES 064 plakalı otomobil ile seyir halinde olan T.B (23), aynı istikamette ilerleyen Baki Kaçar'a (57) çarptı. Bisiklet sürücüsüne çarpmasının ardından kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 20 ADE 969 plakalı başka bir araca çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Bisiklet sürücüsü Baki Kaçar, ağır yaralı olarak kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen Kaçar, hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonucunda ölen Baki Kaçar'ın cenazesi otopsi için adli tıp morguna gönderildi. Çarpma sonucu bisiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesine neden olan otomobil sürücüsü T.B. ise gözaltına alındı.

Otomobilin Çarptığı Bisiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Baki Kaçar'ın cenazesinin, aslen Çal ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nden olduğu bilgisiyle, bugün ikindi namazını takiben Gerzele Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Denizli’de Kız Meselesi Kanlı Bitti! Denizli’de Kız Meselesi Kanlı Bitti!
Editör: Haber Merkezi