Denizli’nin Çivril İlçesi’nde muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir yasası ile Çivril’in çehresi ve kaderinin değiştiğini söyledi. 2014 yılından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Çivril’de yapılan hizmetlerin Çivrillilerin yaşam kalitesine olumlu katkılar sunduğunu söyleyen Osman Zolan, “2014’ten bugüne sizlerle birlikte Denizli ve Çivril’imize hizmet ediyoruz. Hem Denizli hem Çivril’de büyük proje ve işlere imza attık. Yüne atacağız” dedi.

“Çıktığımız Yolda Sizden Aldığımız Destek Ve Cesaretle Büyük İşlerin Altına İmza Attık”

Çivril programında ilk olarak mahalle muhtarları ile bir araya gelen Osman Zolan, muhtarlarla Çivril’de yapılan ve yapımı devam eden yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Denizli’mize ve Çivril’imize hizmet etmek için çıktığımız yolda sizden aldığımız destek ve cesaretle büyük işlerin altına imza attık. Bu proje ve işlerde en büyük pay muhtarlarımızın. Sizler bizlere yapılması gerekenleri ilettiniz bizde sizlerin talepleriniz doğrultusunda Çivril’imize hizmet ettik. Şimdi hizmet destanının devam etmesi için sizlerden yine destek istiyoruz. Birlikte Çivril’de hizmet destanları yazmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Osman Zolan Çivril’de! “ Yaptık Yine Yapacağız”

Muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Osman Zolan daha sonra pazaryeri ve esnaf ziyareti yaptı. Pazaryerinde esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek yerel seçimlerde AK Parti adayı Gürcan Güven ve kendisine destek istedi.

Osman Zolan, Çivril programının son bölümünde ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür” Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür”

Osman Zolan’a Çivril programında AK Parti Çivril Ak parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile AK parti Belediye Başkan adayı Gürcan Güven ve Belediye Meclis üyesi adayları eşik etti.

Editör: Hatice İçke