İzmir'in Torbalı ilçesinde bir hafta önce aracına düzenlenen kurşunlu saldırının ardından, kıraathane ve şans oyunları bayiliği işleten İ.Ç., dün yaşanan silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Olay sırasında çevrede bulunan bir vatandaş da seken kurşunun etkisiyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de Bir Araç Yoldan Çıktı, Sürücü Araçta Sıkıştı Denizli'de Bir Araç Yoldan Çıktı, Sürücü Araçta Sıkıştı

Geçtiğimiz hafta, kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen araç kurşunlama olayından sağ salim kurtulan İ.Ç., bir hafta sonra Torbalı meydanında yüzü maskeli saldırgan veya saldırganlar tarafından hedef alındı. Saldırı anında ATM'den para çekerken silahlı saldırıya uğrayan İ.Ç., ayağından yaralandı. Bu saldırı sırasında seken kurşunlardan biri ise çevredeki bir vatandaşın ayağına isabet ederek onu da yaraladı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan her iki yaralının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, İ.Ç.'nin aracının kurşunlanması ve dün gerçekleştirilen silahlı saldırı olayının bağlantılı olup olmadığı konusunda soruşturma başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin kimliğini belirlemek amacıyla başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi. İ.Ç.'nin yaşadığı olaylarla ilgili detaylar netleştikçe kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi.

Önce Aracı Kurşunlandı, Sonra Silahlı Saldırıya Uğradı

Editör: Haber Merkezi