Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi'nde bulunan Akgöz Parkı yıllar önceki güzel günlerine dönmek istiyor. Yıllar önce su bisikletleri ve balık restoranıyla renkli görüntülere ev sahipliği yapan park, günümüzde aynı değeri göremiyor. Restoran tarafından göl içinde oluşturulan küçük havuzlarda yetiştirilen balıklar, misafirlerine taze balık yeme imkanı sunuyordu. Şimdilerde yeniden restore edilen ve ismi Işıklı Millet Bahçesi olarak değiştirilen Akgöz Parkı’nda, misafirler balık yeme imkanı bulamıyor.
Işıklı Mahallesi sakinleri, bu güzel Millet Bahçesi’nin eski günlerine tekrar dönmesini, güzel anılara ev sahipliği yapmasını istiyor. 

Isikli Millet Bahcesi Eski Gunler

Eski Belediye Başkanı Niyazi Vural Döneminde Düzenlenmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir Denizli ziyaretinde kente, Millet Bahçesi sözü vermişti. Yapılan çalışmaların ardından Işıklı Mahallesine Millet Bahçesi yapılmasına karar verilmişti. Akgöz Parkında yapılan düzenlemelerin ardından, kapıları açıldı.  Ancak, eski günlerine tekrar dönmesi beklenen Akgöz Parkı, 'Çivril Millet Bahçesi' olarak hizmete girdi. Çıkan isim tartışmalarının ardından Millet Bahçesi’nin adı 'Işıklı Millet Bahçesi' olarak değiştirildi. 

Civril Isikli Millet Bahcesi Eski Gunler

“Adına ve Tarihine Yakışır Adımlar Bekliyoruz”

Yıllar önce özellikle balık restoranıyla ziyaretçileri kendine çeken parkta, şimdilerde en büyük eksiğin balık restoranlarının olmaması dikkatleri çekiyor. Millet Bahçesi’nde eskiden balık restoranının bulunduğu yere yeniden bir bina yapıldı, binada kafe, kütüphane, restoran olması planlandı. Ancak yapılan henüz faaliyet geçmedi.
Işıklı Mahalle Muhtarı Serkan Aymaz, Işıklı Millet Bahçesi için isteklerini dile getirirken "Batı Anadolu'nun antik dönemden günümüze kesintisiz varlığını devam ettirmiş en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Işıklı, son yıllarda kaybettiği değeri yeniden kazanmak istiyor. Hafta sonları özellikle çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Işıklı Millet Bahçesi'nin de vermiş olduğu havayla yeniden eski restoran ve işletmelerine sahip olmak istiyor. Türkiye'nin her yerinde Işıklı denilince akla her zaman berrak akan Akgöz Pınarları ve lezzetli balığı gelirdi. Uzun zamandır su kenarında işletmesi kalmayan Işıklı hafta sonları gelen ziyaretçilerin bıraktığı çöpleri toplamakla yetiniyor. Yıllarca seçim öncesi gelen siyasilerden Akgöz Pınarlarımızla ilgili vaatleri verilen sözleri dinledik, artık somut adımların atılmasını istiyoruz.
Bir Işıklılı olarak, burada nerede balık yiyebiliriz? Sorusuna mahcup bir şekilde değil, gururla cevap vermek istiyoruz.
Yetkililerden Işıklımızın adına ve tarihine yakışır yatırımlar bekliyoruz. Işıklı halkı olarak herkesi balık yemeye davet edebileceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI

Isikli Millet Bahcesi Eski Gunler 1